Elektronische handtekeningen software

Onze eSignature-software is meer dan alleen het ondertekenen van documenten, wij zijn een end-to-end oplossing voor offertes, prijsopgaven en contracten om u te helpen bij het stroomlijnen van uw sales workflow.

Waarom PandaDoc

Hoe onze elektronische handtekeningen software kan helpen

Veilige, juridisch bindende handtekeningen

Onze ingebouwde software voor elektronische handtekeningen is juridisch bindend en compliant met ESIGN en UETA. We nemen beveiliging ook serieus door bij elk ondertekend document een elektronisch certificaat te verstrekken. Voeg een extra beveiligingslaag toe met beveiligde PDF’s en toegangscodes.

Access Code

Bespaar op softwarekosten

Wanneer u offerte software, software voor elektronische handtekeningen en CPQ-functionaliteit combineert, bespaart u niet alleen heel veel geld, maar vermindert u ook inefficiënties in uw documenten-workflow. U kunt met onze integraties zelfs waarde toevoegen aan uw CRM-software (inclusief Salesforce, Microsoft Dynamics, enz.).

Workflow

Creëer snel elektronische documenten

In tegenstelling tot PDF’s bieden onze sjablonen en contentbibliotheek gebruikers de mogelijkheid om offertes, prijsopgaven en contracten te maken en te bewerken in de helft van de tijd. Met onze krachtige online editor kunt u in seconden foto’s, video’s en ander marketingmateriaal direct naar uw documenten slepen en neerzetten.

Document Content Library

Krijg uw eenvoudige documenten ondertekend

Zelfs als u maar een paar offertes en prijsopgaven per jaar verzendt en ondertekent, is ons laagste softwarepakket zelfs rendabel. U ontvangt offerte software-functies, zoals prijstabellen, betalingen, volgorde van ondertekening en onze populaire analyses. Veel meer dan andere tools voor elektronische handtekeningen, zoals DocuSign, RightSignature of HelloSign.

Esignature

Gemiddeld rapporteren onze klanten

Het succes dat u kunt verwachten met PandaDoc eSignature-software

increase in completed docs
per month
87%
decrease in document
creation time
50%
increase in close rate
36%

Uw CRM + PandaDoc = een krachtige combinatie

PandaDoc is meer dan alleen elektronisch ondertekenen. Wat is beter dan een handtekening krijgen op een offerte? Betaald worden natuurlijk. Met onze PandaDoc-betalingsintegratie kunnen uw klanten niet alleen uw offertes, prijsopgaven of contracten ondertekenen, maar ook betalen zodra zij zich aanmelden. Hierdoor kunt u uw inkomsten aanzienlijk verhogen.

Uw CRM + PandaDoc = een krachtige combinatieUw CRM + PandaDoc = een krachtige combinatie
Uw CRM + PandaDoc = een krachtige combinatieUw CRM + PandaDoc = een krachtige combinatie

Elke afdeling kan profiteren van elektronische handtekeningen

Uw hele organisatie heeft baat bij elektronische handtekeningen software

Elke afdeling kan profiteren van elektronische handtekeningen

Sales

Elektronische handtekeningen software is snel, veilig en eenvoudig te gebruiken. Elektronische handtekeningen zien er niet alleen professioneel uit, maar kunnen ook het afsluitpercentage van uw offertes verhogen door overeenkomsten sneller naar de finishlijn te krijgen.

HR

Groeiende organisaties zijn dol op elektronische handtekeningen software, omdat het nieuwe medewerkers helpt zich sneller in te werken. Ze kunnen elektronische handtekeningen voor cruciale documenten verzamelen en deze volgen voor voltooiing, zodat het HR-team compliant blijft.

Legal

Het verzamelen van handtekeningen voor ingewikkelde juridische contracten is eenvoudig gemaakt doordat een ontvanger elektronisch kan ondertekenen met onze contractmanagement software. U kunt een contract uploaden of er zelf een maken, een ruimte voor handtekeningen toevoegen en verzenden. Veel eenvoudiger dan een rechtenstudie.

Heeft u nog vragen? Wij hebben de antwoorden.

Zijn PandaDoc elektronische handtekeningen legaal en veilig?

Ja, alle elektronische handtekeningen van PandaDoc zijn compliant met UETA en de Federale ESIGN-wetgeving. Onze elektronische handtekeningen zijn ook compatibel in 42 landen. We bewaren uw handtekeningen en gegevens veilig met een een 256-bit SSL-beveiliging. Uw documenten worden verzonden met behulp van veilig gecodeerde links en er worden nooit gegevens verstrekt aan derden.

Welke soorten elektronische handtekeningen kunnen mijn ontvangers en ik gebruiken?

Met PandaDoc kunt u uw handtekening typen, uploaden of tekenen. U kunt uw handtekeningen zelfs volledig aanpassen in uw PandaDoc-accountinstellingen. Maak uw eigen digitale handtekening of beperk het type handtekening dat uw ontvanger kan gebruiken.

Waar kunnen mijn klanten een document ondertekenen?

In principe overal waar ze een internetverbinding hebben. De documenten die u verzendt, zijn cloudgebaseerd, wat inhoudt dat ze kunnen worden ondertekend vanaf een desktopcomputer of een mobiel apparaat (zowel voor Android als iOS). Hierdoor hebben zelfs de drukste managers de flexibiliteit om overal en altijd te tekenen. U kunt ook persoonlijk documenten ondertekenen met onze persoonlijke eSign-functie.

Kan ik een volgorde van ondertekening maken?

Dat kan zeker! Een volgorde van ondertekening is een uitstekende manier om ontvangers een document te laten ondertekenen voor of na andere ontvangers of zelfs uzelf. Het werkt perfect voor twee of meer ontvangers. Wanneer u een volgorde van ondertekening creëert, wordt er een e-mail verzonden in de volgorde, die u maakt. Zodra de ronde is voltooid, ontvangt iedereen een melding dat het document compleet is.

Hoe weet ik of mijn document naar iemand anders is verzonden?

We zullen het u vertellen. Wanneer ‘document doorsturen’ is ingeschakeld, kunt u toestaan dat een ontvanger het document ter ondertekening doorstuurt naar iemand anders. Nog beter, we sturen u een melding wanneer dit gebeurt en we zullen u zelfs laten weten aan wie het document is verzonden.