Forslag som signeres

Strømlinjeform salgsteamets arbeidsflyt med den beste forretningsforslagsprogramvaren. Vi har designet vår programvare for å hjelpe teamet ditt med å lage forslag raskt og øke signeringsraten.

Hvorfor PandaDoc

Hvordan vår foretningsforslagsprogramvare kan hjelpe

Reduser forslagets opprettelsestid

Gjenbrukbare forslagsmaler og et tilpasset innholdsbibliotek som er fylt med forhåndsgodkjent innhold som er klart til å bruke, reduserer teamets forslagskapasitetstid med 65%. Den beste delen? Du kan sende mange salgsdokumenter fra bare en enkelt mal (vi gir også så mange maler som du trenger).

Document Content Library

Skill deg ut fra konkurransen

Designelementer som stilarter, temaer og tilpasset CSS innebygd i programvaren gjør at representantene dine kan lage fargerike, on-brand, profesjonelle forslag som vinner hver gang. Ta forslagene ditt et skritt videre ved å legge til videoer og bilder som snakker direkte til dine potensielle kunder.

Design Styles

Innebygd eSignatur-teknologi

Du trenger ikke å kjøpe en separat elektronisk signaturprogramvare. Vår alt-i-en-programvare inneholder juridisk bindende, UETA og ESIGN-kompatibel eSignatur-teknologi. Gi kundene dine muligheten til å signere forslag på sekunder fra deres skrivebord, mobilapp, eller til og med personlig.

Esignature

Gi det beste pristilbudet

Egendefinerte pristabeller med valgfrie elementer og redigerbare mengder gjør det enkelt for prospekter å velge prisen som er perfekt for budsjettet. Eliminer dyre feil ved å beregne skatt, rabatter og fortjenestemarginer med vår kostnadsforslagsprogramvare også.

Pricing Table

Forkort salgssyklusen din

Dagene med å følge med på innboksen din er over. Reduser frem-og-tilbake forhandlinger med kommentering i selve dokumentet og motta sanntidsvarsler fra vår kontraktsadministrasjonsprogramvare når salgsforslaget ditt åpnes, vises og avsluttes.

Comments

I gjennomsnitt rapporterer våre kunder

Suksessen du kan forvente ved å bruke PandaDoc eSignatur-programvare

increase in completed docs
per month
87%
decrease in document
creation time
50%
increase in close rate
36%

Din CRM + PandaDoc = en kraftig kombinasjon

Vi integrerer med over et dusin CRMer som HubSpot, Salesforce og Microsoft, eliminerer behovet for å kopiere og lime inn produkt- og prisinformasjon fra ett programvareverktøy til et annet. Spar mye tid når du lager, sender, sporer og eSigner forslag rett innenfor CRM-programvaren. Og med vår API- og Zapier-integrering kan du øke produktiviteten og forandre forslagsprosessene enda mer.

Din CRM + PandaDoc = en kraftig kombinasjonDin CRM + PandaDoc = en kraftig kombinasjon
Din CRM + PandaDoc = en kraftig kombinasjonDin CRM + PandaDoc = en kraftig kombinasjon

Hvert medlem av teamet drar nytte av PandaDoc

Juster salg og markedsføring for ekte smarketingbalanse

Hvert medlem av teamet drar nytte av PandaDoc

Salgsledere

Spor ytelsesstatistikk og identifiser flaskehalsene i salgsprosessen med vår robuste rapporteringsfunksjonalitet. Vi gir deg innsikt i hvordan forslagene dine presterer for virksomheten din, slik at du kan gjøre rutinemessige forbedringer i salgsflyten din.

Salgsrepresentanter

Du har nok å bekymre deg over, og det siste du vil gjøre er å bruke flere programvareverktøy for å fullføre administrasjonsoppgaver. Når forretningsforslagsprogramvaren integreres med CRM-en, blir du raskere enn hurtigvalg.

Markedsføringsledere

Standardisering av innhold og sikkerhet som salgsteamet sender til potensielle kunder, er mer enn vanskelig. Videre, hvor lagrer du det slik at salgsteamet kan finne det? Salgsaktivering er en bris med standardiserte maler, et innholdsbibliotek som er lett å organisere og en tilbakemeldingsløype med innholdsrapportering innebygd i programvaren vår.

Salgsoperasjoner

En viktig del av jobben din er å sikre at lagene i hele organisasjonen din jobber effektivt sammen. Våre programvareintegrasjonsfunksjoner lar deg integrere din pakke med verktøy for å opprette en feilfri salgsprosess. Oppnå harmoni blant salg, markedsføring og finansiering fra ubegrenset forslagskapasitet til dokumentoppbevaring.

Har du fortsatt spørsmål? Vi har svarene.

Hvordan hjelper PandaDoc med å måle ytelse?

Vår robuste dashbord kan hjelpe! Når du logger på, kan du se hvilket stadium hvert dokument er i, og inntektene knyttet til det aktuelle stadiet. Vi vil til og med fortelle deg statistikkverdier som hvor mange dokumenter hver arbeidsplassmedlem har sendt. Til slutt angir innholdsrapporteringen hvor ofte innholdet ditt blir brukt.

Hvor kan jeg kommunisere med min dokumentmottaker?

Vår kommentarfunksjon i selve dokumentet gjør dette superenkelt og eliminerer stort sett behovet for e-post. Bare klikk på dokumentet ditt, deretter Aktivitet i høyre navigasjon, og kommentarene dine bør være det første som vises. Du kan kommentere offentlig eller privat også!

Kan jeg lagre markedsføringsinnhold og annen salgssikkerhet i PandaDoc?

Absolutt! Vi oppfunnet PandaDoc for å gjøre det enkelt for markedsføringsteamet å dele sikkerheter med salgsteamet. Tilpass innholdsbiblioteket ditt med bilder, videoer, attester, kundekonkurranser og mer. Du kan organisere alt i mapper og salg kan også raskt søke etter hvilket som helst element.

Hva slags prispakker tilbyr dere?

Vi tilbyr pakker for bedrifter av enhver størrelse. Våre individuelle planer er gode for en enkelt person eller et team med to, og våre forretningsplaner er gode for team med 3+.

Hvordan kan jeg forbedre effektiviteten min med PandaDoc?

Den beste delen er at du ikke trenger å jobbe med PDF-filer, Microsoft Word-dokumenter, printere, fakser, skannere eller papir. Alle forslagene dine er digitale med PandaDoc. Vår programvare er en nettbasert løsning, som betyr at du kan opprette, sende og signere forslag så lenge du har en internettforbindelse – uansett om du er på kontoret, på veien eller hjemme.

Vil jeg bli belastet når jeg registrerer meg for en prøveversjon?

Nei! Når du er klar til å gi PandaDoc et forsøk i din bedrift, må du registrere deg her. Vi tilbyr en helt gratis 14-dagers prøveversjon. Det er ikke nødvendig å legge inn kredittkortinformasjonen din.