Förslag som går hem

Effektivisera ditt försäljningsteams arbetsprocess med den bästa mjukvaran för affärsförslag. Vi har designat vår mjukvara för att hjälpa ditt team att snabbt skapa förslag och därigenom öka mängden avtal du tar hem.

Varför PandaDoc

Hur vår software för affärsförslag kan hjälpa

Spara tid på att skapa förslag

Återanvändningsbara mallar för förslag och ett anpassningsbart innehållsbibliotek fyllt med dokument du kan använda direkt drar ner på tiden det tar för ditt team att skapa förslag med upp till 65%. Och det bästa är att du kan skicka flera försäljningsdokument med en enda mall (vi ger dig dock så många mallar som du behöver).

Spara tid på att skapa förslag

Skilj dig från konkurrenterna

Skilj dig från konkurrenterna med en unikt designad stil, teman, och anpassningsbar CSS som är inbyggd i mjukvaran. Detta låter dina anställda utforma affärsförslag i ditt företags unika färgpalett som vinner kunder varje gång. Ta dina förslag till nästa nivå genom att integrera videor och bilder som förstärker effekten av vad du kan göra.

Skilj dig från konkurrenterna

Inbyggd e-signeringsteknologi

Du behöver inte köpa någon separat software för e-signering. Vår software är all-in-one, och inkluderar juridiskt bindande e-signeringsteknologi som följer UETA:s och ESIGN:s föreskrifter. Ge dina kunder möjligheten att signera förslag på bara några sekunder från en dator, mobilapp, eller fysiskt med en penna.

Inbyggd e-signeringsteknologi

Lägg fram ditt bästa pris

Anpassade pristariffer med möjliga tillval och redigerbara kvantiteter gör det enkelt för potentiella kunder att välja ett pris som passar perfekt för deras budget. Eliminera dyrt slarv genom att kalkylera skatter, rabatter, och vinstmarginaler med vår mjukvara för prissättning.

Lägg fram ditt bästa pris

Förkorta din försäljningsprocess

Dagarna då du satt och bevakade din inkorg är över. Minimera förhandlingar som bara går fram och tillbaks med kommentarsfunktionen direkt i dokumenten, och förhandla i realtid med vår mjukvara för kontrakthantering när ditt affärsförslag öppnas, granskas, och fullföljs.

Förkorta din försäljningsprocess

Vad våra kunder rapporterar

Framgångarna du kan förvänta dig när du använder PandaDocs mjukvara för affärsförslag

increase in completed docs
per month
87%
decrease in document
creation time
50%
increase in close rate
36%

Din CRM + PandaDoc = en vinnande kombination

Vi kan integreras med flera CRM:s som HubSpot, Salesforce, och Microsoft, vilket gör att du inte behöver kopiera och klistra in produkter och prisinformation från ett program till ett annat. Du spara massor av tid när du skapar, skickar, övervakar, och e-signerar förslag direkt i din CRM-software. Och med vår API- och Zapier-integration kan du öka produktiviteten och effektivisera din förslagsprocess ännu mer.

Din CRM + PandaDoc = en vinnande kombinationDin CRM + PandaDoc = en vinnande kombination
Din CRM + PandaDoc = en vinnande kombinationDin CRM + PandaDoc = en vinnande kombination

Alla i teamet kan dra nytta av PandaDoc

Kombinera försäljning och marknadsföring för bästa resultat

Alla i teamet kan dra nytta av PandaDoc

Försäljningschefer

Bevaka variabler och prestanda, och identifiera problem i säljprocessen med vår robusta rapportfunktion. Vi ger dig insikt i hur dina förslag presterar för ditt företag så att du kan utföra justeringar för att förbättra din försäljningsprocess.

Försäljningsrepresentanter

Du har redan för mycket att tänka på, och det sista du behöver är fler mjukvaruprogram att jobba med administration i. När din mjukvara för affärsförslag integreras med din CRM, så kommer du skicka ut förslag snabbare än du kan rabbla upp dem på telefonen.

Marknadsföringschefer

Att standardisera innehåll och skydda materialet försäljningsteamet skickar till potentiella kunder är svårt. Var lagrar man allt material så att säljavdelningen enkelt kan hitta det? Att tillgängliggöra material för säljteamet är busenkelt med standardiserade mallar, och det är enkelt att organisera i innehållsbiblioteket, och du kan diskutera innehållet direkt med dina anställda med hjälp av den inbyggda rapportfunktionen i vår mjukvara.

Försäljningsorganisatörer

En viktig del av ditt jobb är att försäkra att samtliga team i din organisation effektivt arbetar tillsammans. Möjligheten att integrera vår software låter dig sammanfoga alla verktyg du använder i dag, vilket skapar ett harmoniskt och problemfritt arbetsflöde. Uppnå harmoni mellan försäljare, marknadsförare och ekonomer med obegränsade förslagsmöjligheter och dokumentlagring.

Har du fortfarande frågor? Vi har svaren.

Hur hjälper PandaDoc mig mäta prestanda?

Vår robusta dashboard kan hjälpa dig. När du loggar in, så kan du se vilket stadie varje dokument befinner sig i, och intäkterna associerade med det stadiet. Vi kommer även ge dig information om varje team, som hur många dokument varje anställd har skickat. Vi har även en funktion som rapporterar hur ofta ditt innehåll används.

Var kan jag kommunicera med mottagaren av mina dokument?

Vår inbyggda kommentarsfunktion gör det lätt och smidigt att kommunicera, och tar praktiskt taget bort behovet av att skicka e-post. Du klickar bara på ditt dokument, och därefter på Aktivitet i högerfältet, så kommer dina kommentarer vara det första du ser. Du kan kommentera både offentligt och privat!

Kan jag lagra marknadsföringsmaterial och försäljningsskydd i PandaDoc?

Absolut! Vi uppfann PandaDoc för att göra det enklare för marknadsföringsteam att dela material med försäljningsteamet. Anpassa ditt innehållsbibliotek med bilder, videor, omdömen, fallstudier från kunder och mer. Du kan organisera allting i mappar, och säljarna kan snabbt söka efter olika filer.

Vilka typer av prispaket erbjuder ni?

I vår prissättning finns det paket för företag av alla storlekar. Vårt paket Individual är perfekt för team på en eller två personer, och paketen Business och Enterprise är bra för team som är större än tre personer.

Hur kan jag förbättra effektiviteten med PandaDoc?

Det bästa är att du inte behöver jobba med PDF:er, Microsoft Word-dokument, skrivare, fax, scanners, eller papper. Alla dina förslag är digitala med PandaDoc. Vår mjukvara är en webbaserad lösning, som innebär att du kan skapa, skicka, och signera förslag så länge du har en internetuppkoppling — oavsett om du är på kontoret, i bilen, eller hemma.

Kommer jag bli debiterad när jag registrerar mig för en testperiod?

Nej! När du är redo att prova PandaDoc för din verksamhet, så registrerar du dig här. Du får prova använda oss helt gratis i 14 dagar. Du behöver inte ange något betalkort.