Elektronisk signering som ger snabbare avslut

Vår mjukvara för e-signaturer gör mer än att bara signera dokument. Vi är en helhetslösning för förslag, offerter, och kontrakt som hjälper dig effektivisera din försäljningsprocess.

Varför PandaDoc

Hur vår mjukvara för elektronisk signering kan hjälpa dig

Säkra, juridiskt bindande signaturer

Vår integrerade teknik för e-signaturer är juridiskt bindande, och följer föreskrifterna från ESIGN och UETA. Vi tar säkerhet på stort allvar, och tillhandahåller ett elektroniskt certifikat med varje signerat dokument. Lägg till ett extra säkerhetslager med skyddade PDF:er och åtkomstkoder.

Säkra, juridiskt bindande signaturer

Dra ner på dina kostnader

När du slår ihop software för förslag, e-signaturer, och CPQ-funktionalitet till en lösning, så sparar du massvis med pengar samtidigt som du effektiviserar din hanteringsprocess för dokument. Du kan utöka mervärdet från din CRM-software (inklusive Salesforce, Microsoft Dynamics, etc.) med våra integrerade lösningar.

Dra ner på dina kostnader

Skapa elektroniska dokument snabbt

Till skillnad från PDF:er, så låter våra mallar och vårt avtalsbibliotek användare skapa och redigera förslag, offerter och kontrakt som ska signeras, på en bråkdel av tiden det brukar ta. Funktionen drag-and-drop i vår online-redigerare låter dig lägga till bilder, videor, och annat marknadsrelaterat material i dina dokument på några sekunder.

Skapa elektroniska dokument snabbt

Få underskrifter även på simpla dokument

Även om du bara skickar och signerar ett fåtal förslag och offerter varje år, så är vårt baspaket kostnadseffektivt. Du får offert-mjukvara som pristariffer, betalningar, signeringsordningar, och vårt populära analysverktyg. Det är betydligt mer än vad du får från andra e-signeringsverktyg som DocuSign, RightSignature eller HelloSign.

Få underskrifter även på simpla dokument

Vad våra kunder rapporterar

Utvecklingen du kan förvänta dig när du använder PandaDocs software för e-signaturer

increase in completed docs
per month
87%
decrease in document
creation time
50%
increase in close rate
36%

Din CRM + PandaDoc = en vinnande kombination

PandaDoc är mer än bara e-signaturer. Vad är bättre än att få en signatur på ett avtal? Att få betalt så klart. Med vår integrerade lösning PandaDoc Payment, så kan dina kunder i tillägg till att signera ditt förslag, offert, eller kontrakt också betala direkt när de signerar, vilket avsevärt ökar dina intäkter.

Din CRM + PandaDoc = en vinnande kombinationDin CRM + PandaDoc = en vinnande kombination
Din CRM + PandaDoc = en vinnande kombinationDin CRM + PandaDoc = en vinnande kombination

Varje avdelning kan dra nytta av e-signaturer

Hela din organisationer vinner på att skriva under avtal elektroniskt

Varje avdelning kan dra nytta av e-signaturer

Säljavdelningar

Elektronisk signering är snabbt, säkert, och enkelt att använda. E-signaturer ser väldigt proffsigt ut, och det hjälper dig att få in fler avtal genom att man kommer till avslut snabbare.

Personalavdelningar

Företag i tillväxt älskar e-signaturer eftersom det hjälper till att organisera anställda snabbare. De kan samla in elektroniska signaturer på viktiga dokument och hålla koll på vem som signerat vad, vilket hjälper HR-teamet att hålla sig till gällande föreskrifter.

Juridiska avdelningar

Att få in signaturer på komplicerade juridiska kontrakt är enkelt när mottagaren kan signera elektroniskt med vår mjukvara för kontrakthantering. Du kan antingen ladda upp ett kontrakt, eller skapa ett från grunden, lägga till en ruta för signering och skicka iväg det direkt. Det är betydligt enklare än juridikprogrammet.

Har du fler frågor? Vi har svaren.

Är PandaDocs e-signaturer lagliga och säkra?

Ja, alla elektroniska signaturer från PandaDoc följer UETA:s och Federal ESIGN Acts föreskrifter. Våra signaturer följer dessutom lagar och förordningar i 42 olika länder. Vi skyddar dina signaturer och din data med 256-bitars SSL-säkerhet. Dina dokument skickas med skyddade krypterade länkar, och ingen data delas någonsin med tredje part.

Vilka typer av e-signaturer kan jag och mina mottagare använda?

PandaDoc låter dig skriva, ladda upp, eller rita en signatur. Du kan helt och hållet anpassa dina signaturer i dina kontoinställningar på PandaDoc. Skapa din egen digitala signatur eller välj vilken typ av signatur mottagaren av ditt dokument kan använda.

Var kan mina kunder skriva under ett dokument?

I praktiken, var som helst där det finns en internetuppkoppling. Dokumenten du skickar är cloud-baserade vilket innebär att de kan signeras från en dator eller mobiltelefon (både för Android och iOS). Detta gör att även de mest upptagna affärsmänniskor flexibelt kan signera var som helst, när som helst. Du kan också signera dokument face-to-face med vår in-person funktion.

Kan jag skapa en signeringsordning?

Självklart! En signeringsordning är ett bra sätt att få mottagare att signera dokument före eller efter andra mottagare, eller efter du själv signerat. När du skapar en signeringsordning, så kommer ett mejl skickas i den ordning som du utformat. När alla har skrivit under, så kommer samtliga parter att meddelas om att dokumentet är färdigställt.

Hur vet jag om mina dokument har skickats till någon annan?

Vi berättar det för dig. När du aktiverar vidarebefordring av dokument, så tillåter du att mottagaren av dokumentet vidarebefordrar dokumentet som ska signeras till någon annan. Du får ett meddelande från oss när detta händer, och vi berättar även för dig vem dokumentet skickades till.