Overeenkomsten die worden gesloten

Stroomlijn de workflow van uw salesteam met de beste zakelijke offerte software. We hebben onze software zo ontworpen dat uw team snel offertes kan maken en het aantal gesloten offertes wordt verhoogd.

Waarom PandaDoc

Hoe onze offerte software kan helpen

Bespaar tijd op het maken van offertes

De herbruikbare offerte sjablonen en een aanpasbare contentbibliotheek, gevuld met kant-en-klare en vooraf goedgekeurde content, reduceren de tijd van uw team voor het maken van offertes met 65%. Het beste nieuws? U kunt talrijke sales documenten verzenden vanuit slechts één sjabloon (we hebben zoveel sjablonen als u nodig heeft).

Document Content Library

Onderscheid je van de concurrentie

Met designelementen als stijlen, thema’s en aangepaste CSS, die in de software zijn ingebouwd, kunnen uw vertegenwoordigers kleurrijke, on-brand en professionele offertes maken, die altijd succesvol zijn. Breng uw offertes naar een hoger niveau door video’s en afbeeldingen toe te voegen, die uw prospect rechtstreeks aanspreken.

Design Styles

Ingebouwde technologie voor elektronische handtekeningen

Het is niet nodig om afzonderlijke software voor elektronische handtekeningen aan te schaffen. Onze alles-in-één software omvat juridisch bindende eSignature-technologie, die compliant is met UETA en ESIGN. Geef uw klanten de mogelijkheid om offertes binnen enkele seconden te ondertekenen van achter hun bureau, met onze mobiele app of zelfs persoonlijk.

Esignature

Laat uw beste prijzen zien

Aanpasbare prijstabellen met optionele items en bewerkbare hoeveelheden maken het voor prospects eenvoudig om de juiste prijs te kiezen, die past bij hun budget. Voorkom ook kostbare fouten door belastingen, kortingen en winstmarges met onze offerte software te berekenen.

Pricing Table

Verkort uw verkoopcyclus

De dagen van het kijken naar uw inbox zijn voorbij. Verminder heen- en weergaande onderhandelingen met de in-doc reactiefunctie en ontvang realtime meldingen van onze contractmanagement software wanneer uw verkoopofferte wordt geopend, bekeken en voltooid.

Comments

Gemiddeld rapporteren onze klanten

Het succes dat u kunt verwachten met PandaDoc offerte software

increase in completed docs
per month
87%
decrease in document
creation time
50%
increase in close rate
36%

Uw CRM + PandaDoc = een krachtige combinatie

We integreren met meer dan een dozijn CRM’s, zoals HubSpot, Salesforce en Microsoft, waardoor het niet meer nodig is om product- en prijsinformatie van de ene softwaretool naar de andere te kopiëren en te plakken. Bespaar veel tijd met het creëren, verzenden, volgen en opstellen van eSign offertes binnen uw CRM-software. En met onze API en Zapier-integratie kunt u de productiviteit verhogen en uw offerteprocessen nog verder transformeren.

Uw CRM + PandaDoc = een krachtige combinatieUw CRM + PandaDoc = een krachtige combinatie
Uw CRM + PandaDoc = een krachtige combinatieUw CRM + PandaDoc = een krachtige combinatie

Elk teamlid heeft profijt van PandaDoc

Breng verkoop en marketing op één lijn voor echte een balans

Elk teamlid heeft profijt van PandaDoc

Verkoopleiders

Volg prestatiemetingen en identificeer knelpunten in het salesproces met onze robuuste rapportage-functionaliteit. We geven u inzicht in hoe uw offertes presteren voor uw bedrijf, zodat u routinematige verbeteringen in uw sales workflow kunt aanbrengen.

Verkopers

U hoeft genoeg te doen en het laatste wat u wilt is meer softwaretools gebruiken voor het uitvoeren van beheerstaken. Wanneer uw offerte software integreert met uw CRM, produceert u offertes sneller dan ooit tevoren.

Marketing managers

Het standaardiseren van content en materiaal dat het salesteam naar potentiële klanten verzendt, is niet eenvoudig. Bovendien, waar bewaart u het zodat sales het kan vinden? Sales Enablement is een een fluitje van een cent met gestandaardiseerde sjablonen, een eenvoudig te organiseren inhoudsbibliotheek en ingebouwde analyses.

Verkoopactiviteiten

Een cruciaal onderdeel van uw taak is ervoor te zorgen dat de teams in uw hele organisatie efficiënt samenwerken. Onze software-integratiemogelijkheden stellen u in staat om uw tools te integreren om een vlekkeloze sales workflow te creëren. Bereik een goede balans tussen sales, marketing en financiën, van het creëren van een onbeperkt aantal offertes tot het opslaan van documenten.

Heeft u nog vragen? Wij hebben de antwoorden.

Hoe helpt PandaDoc prestaties te meten?

Ons robuuste dashboard kan u helpen! Wanneer u zich aanmeldt, kunt u zien in welk stadium elk document zich bevindt en welke inkomsten bij deze fase horen. We laten u zelfs de teamstatistieken zien, zoals het aantal documenten dat elk lid van de werkruimte heeft verzonden. Ten slotte geeft onze contentrapportage aan hoe vaak uw content wordt gebruikt.

Waar kan ik communiceren met de ontvanger van mijn document?

Onze in-doc reactiefunctie maakt dit super eenvoudig en elimineert vrijwel de noodzaak van e-mail. Klik gewoon op uw document en vervolgens op Activiteit in de navigatie aan de rechterkant. Uw opmerkingen zouden als eerste moeten verschijnen. U kunt ook openbaar of privé reageren!

Kan ik marketing content en ander verkoopmateriaal in PandaDoc opslaan?

Absoluut! We hebben PandaDoc gemaakt om het voor het marketingteam eenvoudig te maken om materiaal te delen met het salesteam. Pas uw contentbibliotheek aan met foto’s, video’s, getuigenissen, casestudy’s van klanten en meer. U kunt alles in mappen ordenen en het salesteam kan ook snel naar elk item zoeken.

Welke prijspakketten biedt PandaDoc aan?

We hebben een gedifferentieerde prijsstelling met pakketten voor bedrijven van elke grootte. Onze individuele pakketten zijn geweldig voor een persoon of een team van twee personen en onze Business- en Enterprise-pakketten zijn geweldig voor teams van meer dan 3 personen.

Hoe kan ik mijn effectiviteit verbeteren met PandaDoc?

Het beste van onze offerte software is dat u niet hoeft te werken met PDF’s, Microsoft Word-documenten, printers, faxen, scanners of papier. Met PandaDoc zijn al uw offertes digitaal. Onze software is een webgebaseerde oplossing, wat betekent dat u offertes kunt maken, verzenden en ondertekenen zolang u een internetverbinding heeft. Het maakt niet uit of u zich op kantoor, onderweg of thuis bevindt.

Worden er kosten in rekening gebracht als ik mij aanmeld voor een proefperiode?

Nee! Wanneer u PandaDoc een kans wilt geven voor uw bedrijf, hoeft u zich alleen maar hier aan te melden. We bieden een volledig gratis proefperiode van 14 dagen aan. Het is niet nodig om uw creditcardgegevens in te voeren.