Elektronisk signatur som signerer avtaler raskt

Vår eSignatur-programvare gjør mer enn bare å signere dokumenter, vi er en forslag, tilbud og kontraktsløsning for å hjelpe deg med å effektivisere salgsprosessen din.

Hvorfor PandaDoc

Hvordan vår elektroniske signaturprogramvare kan hjelpe

Sikre, juridisk bindende signaturer

Vår innebygde eSignatur-programvare er juridisk bindende og er helt kompatibel med ESIGN og UETA. Vi tar også sikkerhet på alvor ved å gi et elektronisk sertifikat med hvert signert dokument. Legg til et ekstra lag med sikkerhet med beskyttede PDF-filer og tilgangskoder.

Security

Kutte programvarekostnader

Når du kombinerer forslagsprogramvare, eSign-programvare og CPQ-funksjonalitet til en, sparer du ikke bare massevis av penger, men reduserer også ineffektivitet i dokumentarbeidet. Du kan til og med utvide verdien av CRM-programvaren (inkludert Salesforce, Microsoft Dynamics, etc.) med integrasjoner.

Workflow

Lag elektroniske dokumenter raskt

I motsetning til PDF-filer, gir våre maler og innholdsbibliotek brukere mulighet til å lage og redigere forslag, kostnadsforslag og kontrakter for signatur dobbelt så raskt. Vår robuste online-editor lar deg dra og slippe bilder, videoer og annen markedsføringsmateriale rett inn i dokumentene dine på få sekunder.

Document Content Library

Få dine enkle dokumenter signert

Selv om du bare sender og skriver noen få forretning- og kostnadsforslag i året, viser vår minste programvareplan seg å være kostnadseffektiv. Du vil motta programvarefunksjoner som pristabeller, betalinger, signeringsordrer og våre populære analyser. Mange flere funksjoner enn hos andre elektroniske signaturverktøy som DocuSign, RightSignature eller HelloSign.

Esignature

I gjennomsnitt rapporterer våre kunder

Suksessen du kan forvente ved å bruke PandaDoc eSignatur-programvare

increase in completed docs
per month
87%
decrease in document
creation time
50%
increase in close rate
36%

Din CRM + PandaDoc = en kraftig kombinasjon

PandaDoc er mer enn bare eSignaturer. Hva er bedre enn å signere en avtale? Å få betalt selfølgelig. Med vår PandaDoc betalingsintegrasjon kan kunden din ikke bare signere forslagene eller kontrakten din, men de kan også betale for det så snart de signerer, slik at du kan øke avkastningen din betydelig.

Din CRM + PandaDoc = en kraftig kombinasjonDin CRM + PandaDoc = en kraftig kombinasjon
Din CRM + PandaDoc = en kraftig kombinasjonDin CRM + PandaDoc = en kraftig kombinasjon

Ved å hjelpe teamet til å arbeide smartere og unngå stress, hjelper PandaDoc vår medarbeideres produktivitet, engasjement og lykke.

Emily Ciavolino

Emily Ciavolino

Manager for lokal salgstilrettelegging, Bonusly

Emily Ciavolino

Hver avdeling kan dra nytte av eSignaturer

Hele organisasjonen vinner med elektronisk signaturprogramvare

Narrow - People Working

Salg

Elektronisk signaturprogramvare er rask, sikker og enkel å bruke. Ikke bare er e-signaturer profesjonelle, men de kan også øke antall gjennomførte salg ved å hjelpe avtaler med å komme til målstreken raskere.

HR

Voksende organisasjoner elsker eSignatur-programvare fordi det hjelper medarbeidere raskere ombord. De kan samle elektroniske signaturer på viktige dokumenter og spore dem for ferdigstillelse, og hjelpe HR-teamet til å ha orden på alle dokumentene.

Juridisk

Å samle signaturer på kompliserte juridiske kontrakter blir gjort enkelt når en mottaker kan signere elektronisk med vår kontraktsadministrasjonsprogramvare. Du kan enten laste opp en kontrakt eller bygge en fra grunnen, legge ved en signaturblokk og sende. Mye enklere enn jusstudiet.

Har du fortsatt spørsmål? Vi har svarene.

Er PandaDoc eSignaturer lovlig og sikker?

Ja, alle PandaDoc elektroniske signaturer er kompatible med UETA og Federal ESIGN Act. Våre e-signaturer er også i kompatibel i 42 land. Vi lagrer signaturer og data trygt med 256-biters SSL-sikkerhet. Dokumentene dine sendes ved hjelp av sikre krypterte koblinger, og det blir ikke gitt noen data til tredjeparter.

Hvilke typer e-signaturer kan jeg og mine mottakere bruke?

PandaDoc lar deg skrive, laste opp eller tegne signaturen din. Du kan til og med helt tilpasse signaturene dine i PandaDoc-kontoinnstillingene dine. Lag din egen digitale signatur eller begrens typen signatur dokumentmottakeren din kan bruke.

Hvor kan kundene mine signere et dokument?

I utgangspunktet har de en internettforbindelse. Dokumentene du sender er skybaserte, og de kan signeres fra en stasjonær datamaskin eller en mobil enhet (både for Android og iOS). Dette tillater selv de travleste forretningmenn fleksibilitet til å signere hvor som helst, når som helst. Du kan også signere dokumenter personlig med vår egen eSigneringsfunksjon.

Kan jeg opprette en signeringsordre?

Ja klart du kan! Signeringsordre er en fin måte å få mottakere til å signere et dokument før eller etter andre mottakere eller til og med deg selv. Det fungerer perfekt for to eller flere mottakere. Når du oppretter en signeringsordre, vil en e-post bli sendt i den rekkefølgen du oppretter. Når bestillingen er fullført, vil alle motta et varsel om at dokumentet er fullført.

Hvordan kan jeg vite om dokumentet mitt ble sendt til noen andre?

Vi forteller deg. Når dokument-videresending er aktivert, kan du tillate en dokumentmottaker å videresende dokumentet til noen andre for signatur. Enda bedre, vi sender deg et varsel når dette skjer, og vi forteller til og med hvem dokumentet ble sendt til.