Forretningsforslag, der lukker

Effektiviser jeres teams arbejdsprocedurer med det bedste software til forretningsforslag. Vi har skabt vores software for at hjælpe dit team med hurtigt at oprette forretningsforslag og lukke flere handler.

Hvorfor PandaDoc

Hvordan vores software vil hjælpe jer

Hurtigere forretningsforslag

Med de genbrugelige forslagsskabeloner og et skræddersyet bibliotek med indhold, som er forhåndsgodkendt og klar til brug, vil I bruge 65% mindre tid på at oprette forretningsforslag. Hvad bedre er: I kan sende adskillige salgsdokumenter fra bare én skabelon (vi giver jer så mange skabeloner, I har brug for).

Document Content Library

Skil jer ud fra mængden

Softwaren kommer med design-elementer som stilarter, temaer og tilpasset CSS, som lader jer skabe farverige, brandede og professionelle forretningsforslag, der vinder hver gang. Tag skridtet videre og indsæt videoer og billeder, som taler direkte til jeres kundeemner.

Design Styles

Indbygget eSignatur-teknologi

Intet yderligere software til elektronisk underskrift købes. Med vores alt-i-en software følger juridisk bindende elektronisk underskrift, som opfylder UETA- og ESIGN-krav. Gør jeres kunder i stand til at lave elektronisk underskrift på forretningsforslag fra deres kontor, vores app eller personligt på bare få sekunder.

Esignature

Vær de bedste til prissætning

Med tilpassede prisskemaer med valgmuligheder og justerbare mængder er det nemt for jeres kundeemner at vælge det rigtige prisleje til deres budget. Vores software redder jer fra dyre fejl ved at beregne skatter, rabatter og fortjeneste.

Pricing Table

Forkort jeres salgscyklus

Det er slut med at overvåge indbakken. Formindsk frem-og-tilbage forhandlinger med kommentar-funktion i dokumenter og få notifikationer i realtid fra vores kontraktsoftware, når dine salgsforslag bliver åbnet, set og fuldført.

Comments

Vores kunder oplever i gennemsnit

Dette kan du opnå ved at bruge PandaDoc’s software til forretningsforslag

increase in completed docs
per month
87%
decrease in document
creation time
50%
increase in close rate
36%

Jeres CRM + PandaDoc = en stærk kombination

Vi er integreret med flere end 12 CRM-systemer såsom HubSpot, Salesforce og Microsoft, så I ikke selv behøver at overføre produkt- og prisinformationer imellem programmerne. Spar masser af tid, når du opretter, sender, sporer og laver elektronisk underskrift på forslag i dit CRM-system. Med vores API- og Zapier-integrering kan I øge produktiviteten og puste nyt liv i forslagsproceduren.

Jeres CRM + PandaDoc = en stærk kombinationJeres CRM + PandaDoc = en stærk kombination
Jeres CRM + PandaDoc = en stærk kombinationJeres CRM + PandaDoc = en stærk kombination

Alle på teamet får glæde af PandaDoc

Kobl salg og marketing sammen og få orden i jeres “smarketing”

Narrow - People Working

Salgsledere

Følg med i præstationer og identificer flaskehalse i salgsprocessen med vores kraftfulde rapporteringsfunktion. I får indblik i, hvordan jeres forretningsforslag klarer sig, så I kan foretage ændringer i virksomheden for at forbedre jeres arbejdsgange.

Salgsrepræsentanter

I har allerede nok at bekymre jer om, og det sidste, I har lyst til, er at bruge endnu flere programmer til de administrative opgaver. Når jeres forslagssoftware er integreret med jeres CRM-system, vil I ryste forretningsforslag ud af ærmet hurtigere end nogensinde før.

Marketing managere

Det er nærmest umuligt at standardisere det indhold og den sikkerhedsstillelse, som salgsteamet sender potentielle kunder. Hvor skulle det også opbevares, så sælgerne kunne finde det? Med ensrettede skabeloner, et velorganiseret bibliotek og indbygget rapportering bliver det nemt at muliggøre salg.

S&OP

En stor del af jeres arbejde er at sikre, at de forskellige teams i jeres virksomhed samarbejder effektivt. Vores software gør jer i stand til at koble alle jeres værktøjer sammen til ét perfekt redskab. Skab harmoni imellem salg, marketing og økonomi med ubegrænset lagringsplads til dokumenter og forretningsforslag.

Har du spørgsmål? Vi har svar.

Hvordan hjælper PandaDoc med at måle præstationer?

Her kan vores kraftfulde menu hjælpe! Når du logger ind, kan du se på hvilket stadie hvert dokument er samt den gældende indtægt. Du får endda tal såsom hvor mange dokumenter, hver medarbejder har sendt, at vide. Vores indholdsrapportering fortæller dig, hvor ofte dit indhold bliver brugt.

Hvor kan jeg kommunikere med modtageren af mit dokument?

Vores dokument-kommenteringsfunktion gør det så nemt, at der næsten ikke er behov for e-mails længere. Tryk på dit dokument, derefter på “Activity” i højre side, og dine kommentarer vil så vises. Kommentarer kan gives både offentligt og privat!

Kan jeg gemme marketing- og andet salgsindhold i PandaDoc?

Ja! Vi har designet PandaDoc sådan, at det er nemt for marketingafdelingen at dele indhold med salgsafdelingen. Tilpas jeres indholdsbibliotek med billeder, videoer, anbefalinger, casestudier og mere. Indholdet kan organiseres i mapper, og salgsafdelingen kan også bruge den hurtige søgefunktion.

Hvilke prisklasser tilbyder I?

Vores niveauinddelte pakker tilbyder løsninger til virksomheder af enhver størrelse. Vores Individual-løsninger er egnet til hold af én eller to, mens vores Business- og Enterprise-pakker er ideelle til hold på flere end 3 personer.

Hvordan vil jeg arbejde mere effektivt med PandaDoc?

Det bedste er, at du ikke behøver at besvære dig med PDF’er, Word-dokumenter, printere, faxer, scannere eller papir. Alle dine forretningsforslag foregår digitalt med PandaDoc. Vores software er en webbaseret løsning, hvilket betyder, at du kan oprette, sende og skrive under på forslag fra kontoret, hjemmet eller i toget, så længe, at du har forbindelse til internettet.

Koster en demo penge?

Nej! Når du er klar til at prøve PandaDoc af i din virksomhed, skal du bare registrere dig her. Vi tilbyder en fuldstændigt gratis 14-dages prøveperiode; kortoplysninger kræves ikke.