Software til elektronisk underskrift

Vores software til elektronisk underskrift kan mere end bare at skrive under. Vi tilbyder en end-to-end-løsning til forretningsforslag, vurderinger og kontrakter, som kan hjælpe jer med at strømline jeres arbejdsprocedurer.

Hvorfor PandaDoc

Hvordan vores esignatur-software vil hjælpe jer

Sikre og juridisk bindende underskrifter

Vores indbyggede software til elektroniske underskrifter er juridisk bindende og overholder alle ESIGN- og UETA-krav. Vi sætter sikkerheden i højsædet og forsyner derfor et digitalt certifikat til hvert underskrevet dokument. Beskyttede PDF’er og adgangskoder giver jer yderligere sikkerhed.

Security

Billigere software

Når I kombinerer software til forretningsforslag, elektronisk underskrift og CPQ-funktionaliteter, sparer I ikke kun mange penge, men øger derved også effektiviteten i jeres arbejde med dokumenter. I kan endda få mere ud af jeres CRM-system (herunder Salesforce, Microsoft Dynamics osv.) med vores integreringsmuligheder.

Workflow

Opret elektroniske dokumenter

I modsætning til PDF’er får du som bruger med vores skabeloner og bibliotek mulighed for på den halve tid at oprette og redigere forretningsforslag, tilbud og kontrakter og gøre dem klar til underskrift. I vores kraftfulde online redigeringsprogram kan du på få sekunder trække og smide billeder, videoer og andet marketingmateriale direkte ind i dine dokumenter.

Document Content Library

Få underskrift på enkle dokumenter

Selvom I kun sender og skriver under på et par forretningsforslag og tilbud om året, er vores billigste løsning pengene værd. I får software til pristilbud med funktioner som prisskemaer, betalinger, underskriftsrækkefølge og vores populære analyseværktøjer. Her får I altså meget mere end i andet elektronisk underskrift-software som DocuSign, RightSignature eller HelloSign.

Esignature

Vores kunder oplever i gennemsnit

Dette kan du opnå ved at bruge PandaDoc til elektronisk underskrift

increase in completed docs
per month
87%
decrease in document
creation time
50%
increase in close rate
36%

Jeres CRM + PandaDoc = en stærk kombination

PandaDoc er mere end kun elektronisk underskrift. Hvad er bedre end at få en handel underskrevet? At blive betalt, naturligvis. Med PandaDoc’s betalingsfunktion kan kunden foretage betalingen på samme tid, som de skriver under på jeres forretningsforslag, tilbud eller kontrakt – så jeres indtægter bliver endnu større.

Jeres CRM + PandaDoc = en stærk kombinationJeres CRM + PandaDoc = en stærk kombination
Jeres CRM + PandaDoc = en stærk kombinationJeres CRM + PandaDoc = en stærk kombination

Alle afdelinger får gavn af esignaturer

Hele jeres virksomhed drager nytte af elektronisk underskrift-software

Narrow - People Working

Salg

Software til elektronisk underskrift er hurtig, sikker og nem at betjene. Udover at give et professionelt indtryk får elektroniske underskrifter hurtigere aftaler på plads, så I kan lukke endnu flere handler.

HR

Virksomheder i vækst elsker elektroniske underskrifter, da onboarding foregår hurtigere. Det er nemmere at følge processen, og elektroniske underskrifter på vigtige dokumenter skaffes hurtigere, så HR-afdelingens byrde lettes.

Juridisk

Det er nemt at indsamle underskrifter på indviklede juridiske kontrakter, når modtageren kan skrive under digitalt med vores kontraktsoftware. I uploader en kontrakt eller opretter en ny, vedhæfter et underskriftsfelt og sender den af sted. Det er en hel del nemmere end jurastudiet.

Har du spørgsmål? Vi har svar.

Er PandaDocs esignaturer juridisk gyldige og sikre?

Ja. Alle elektroniske underskrifter i PandaDoc opfylder alle UETA- og ESIGN-krav og er derudover gyldige i 42 lande. Jeres underskrifter og data er sikrede med 256-bit SSL-sikring. Jeres dokumenter sendes igennem krypterede links, og data sendes aldrig videre til tredjeparter.

Hvilke former for elektronisk underskrift kan jeg og min modtager bruge?

PandaDoc giver jer mulighed for at skrive, uploade eller tegne jeres underskrifter. I kan endda tilpasse underskrifterne i kontoindstillingerne. Lav jeres egen digitale underskrift eller bestem hvilken type underskrift, jeres modtager må bruge.

Hvor kan mine kunder underskrive et dokument?

Stort set hvor som helst, så længe de har internetforbindelse. De dokumenter, I sender, er cloud-baserede, hvilket betyder, at de kan underskrives fra enhver computer eller mobil enhed (både Android og iOS). Det giver altså selv den travleste erhvervsleder rig mulighed for at skrive under hvor og når som helst. Dokumenter kan også skrives under personligt.

Kan jeg oprette en underskriftsrækkefølge?

Det kan du godt! Underskriftsrækkefølger er en god måde at få modtagere til at skrive under på et dokument før eller efter andre modtagere – eller dig selv. Det fungerer upåklageligt med to eller flere modtagere. Når du opretter en underskriftsrækkefølge, bliver en e-mail sendt i den rækkefølge, du bestemmer. Alle modtager en besked, når dokumentet er blevet underskrevet af alle parter.

Hvordan ved jeg, om mit dokument er blevet videresendt?

Det fortæller vi dig. I kan tillade, at modtageren videresender dokumenter for at få andres underskrifter. For at I har fuld kontrol, sender vi jer en besked, når det sker, og I får endda at vide, hvem dokumentet blev sendt til.